I u PFS Prijedor spremaju se za izbore, a pored GFS Prijedor, održane su izborne Skupštine i u OFS Novi Grad, te OFS Kozarska Dubica, i zanimljivo je da su oba saveza na svojim čelnim mjestima dobili nove ljude!

Duško Damjanić je novi predsjednik Gradskog Fudbalskog saveza Novi Grad. On je na čelnoj poziciji ove organizacije naslijedio Ernesta Šabića koji nije prisustvovao Skupštini.

Pored Damjanića u novom Upravnom odboru GFS Novi Grad su: Željko Vuković, Mladen Stupar, Dijadris Ćatić i Slobodan Savanović.

Jednoglasna podrška data je Vici Zeljkoviću za novi predsjednički mandat u Fudbalskom savezu Republike Srpske i FSBiH.

Izbornoj sjednici Skupštine nisu prisustvovali predstavnici Fudbalskog kluba Sloboda i Škole fudbala Bubamara, pa se sada sa sigurnošću može reći da je aktuelni predsjednik FK Slobode Mladen Bosančić pometen u vlastitom dvorištu. Nije predložen niti za jedan organ, i sada broji posljednje dane kao član Izvršnog odbora FSRS.

S druge strane Božidar Nikoletić je na izbornoj sjednici Skupštine izabran jednoglasno za predsjednika Opštinskog Fudbalskog saveza Kozarska Dubica.

Nikoletić, koji je bio prijedlog za predsjednika od strane Fudbalskog kluba Borac, jednoglasno je podržan od strane prisutnih.

-Izabrana su sva tijela OFS. Naš zadatak u naredne četiri godine je da održimo članstvo OFS, a isto tako cilj nam je da održimo naše sportske klubove na području opštine Kozarska Dubica koji u ovom trenutku teško funkcionišu – rekao je Nikoletić i dodao da će posebnu pažnju posvećivati mlađim kategorijama, te da je ponosan na činjenicu da FK Borac broji 200 članova omladinskih kategorija.

Pružena je i jednoglasna podrška Vici Zeljkoviću da ostane na mjestu predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske, ali i FSBiH.

Za članove UO PFS Prijedor izabrani su Mile Mandić i Saša Adamović, a za delegate u Skupštini FSRS Dragan Banjac i Željko Rodić, te zamjenski delegat Saša Adamović.

Članovi Upravnog odbora OFS Kozarska Dubica su: Božidar Nikoletić, Milan Šuvak, Goran Marinković, Dragan Banjac, Brane Špan, Miloš Tubić, Mile Mandić, Saša Adamović i Borislav Grahovac.

Potpredsjednici OFS Kozarska Dubica su: Brane Špan i Borislav Grahovac.