Izbori u Opštinskom fudbalskom savezu Bijeljina su završeni. Međutim, u OFK “Zenit” iz Bijeljini, koji su imali svog kandidata za predsjednika Žarka Novakovića, i dalje tvrde da izbori nisu bili regularni. Obraćali su se i Fudbalskom savezu RS, a prenosimo njihovo saopštenje:

– Lakrdija se nastavlja, a mi se i dalje nastavljamo boriti. Kažu: “Pravda je nekada spora, ali uvijek dostižna.” Naime, obraćamo se javnosti u namjeri da će neko smoći snage da dostojanstveno i argumentovano kaže da li je izbor novih članova (delegat), a i predsjednika OFS Bijeljina ISPRAVAN i da li je, po STATUTU OFS bilo sve regularno?- Javno pozivamo nadležne, prije svega gospodina Radiku Mariću, generalnog sekretara OFS Bijeljina, da se udostoji pa makar na bilo koji način odgovori na naš dopis od 13.2.2024. godine i da se ne ponaša kao da mu je to privatna svojina, na kojoj može da radi šta hoće.

Pitamo se da li smo kao klub, kojeg je na svojoj konferenciji ponizio, kao i kompletnu ligu, u kojoj se takmičimo, zaslužili da nas omalovažava i da, iz njemu poznatih razloga, neće da odgovori na naš dopis, već drsko i sa dozom straha samo kaže usmeno “KO STE VI DA JA VAMA ODGOVARAM NA DOPISE?”, da bi nedugo zatim, odmah poslije nekoliko dana odgovorio gradonačelniku na njegov dopis.

Gospodine Mariću, ne znam da li znate, ali vi ste u službi sportskih klubova, a ne gradonačelnika. Ako njega poštujete, klubove još više morate!

Podsjećamo da smo dopis pisali i gospodinu Vici Zeljkoviću, predsjedniku N/FS BiH i da nam je krajnje profesionalno odgovorio, ali vjerovatno misleći da će se na tome sve ovo i završiti, jer se odgovor na naš dopis kosi sa ovim što se stvarno dešava u OFS.

ZATO VAS SVE PITAMO, JASNO I GLASNO: KO JE KRIV ZA LAKRDIJU U OPŠTINSKOM FUDBALSKOM SAVEZU BIJELJINA, stoji u saopštenju Upravnog odbora OFK “Zenit” iz Bijeljine.