Generacija 2002/2003 OFK Sport team koja nastupa u Kvalitetnoj ligi Republike Srpske, predpioniri, u direktnom okršaju sa Radnikom Urije (Prijedor) potvrdili su primat najbolje ekipe Republike Srpske!

Gol postignut u poslednjoj sekundi kapitena Kalabića bio je još slađi, i došao je kao šlag na tortu za pobjedu od 1:0, kojoj su prvi presjekli ciljnu vrpcu ispred sastava iz Prijedora, i mališana Borca.

Treba reći da je ovo generaciji 2002 druga uzastopna kruna, jer su prošle sezone sa generacijom 2001 učestvovali u šampionskom slavlju.

– Nije bilo lako, Urije su kvalitetan rival. Mogli smo prelomiti meč mnogo ranije, prpustili smo nekoliko povoljnih prilika, ali kad ase cijela sezona sabere, mislim da smo zasluženo prvi. Imali smo nekoliko kiksova, nesvojstvenih ovoj generaciji, ali opet sve se zaboravlja, kada si najbolji – poručio je Radomir Popović, trener OFK Sport team.

Mrlju na sjajan meč bacilli su treneri gostiju, kao i nekoliko roditelja, koji su pokušali fizički da su obračunaju sa sudijskom trojkom, tražeći neki svoju pravdu. Ali ko gubi, ima pravo da se ljuti,…….