Organizator oficirske večeri u Ugljeviku održane u Restoranu ”Malinić” u subotu 28. januara 2023. godine, je bila Opštinski odbor Ugljevik iz Regionalna organizacije starješina Bijeljina.

Prije obraćanja i pozdravnog govora gospodina Mihajla Nikolića iz Ugljevika a koji je i podpredsjednik Skupštine OSTA VRS, intonirane su himne Republike Srpske i Srbije.

Brojne uzvanike i goste iz Republike Srpske i Srbije pozdravio je gospodin Slobodan Župljanin predsjednik OSTA VRS i u deseto minutnoj besjedi iznio dio iz bogatog sadržaja aktivnosti OSTA VRS realizovanih u relativno kratkom periodu od osnivanja, sa posebnim akcentom na značaj i ulogu starješina Ugljevika i Regije Bijeljina u tim aktivnostima.

Zamjenik načelnika opštine Ugljevik Vanja Zekić je u prigodnom obraćanju pozdravila prisutne i poželjela im uspješne aktivnosti i boravak u Ugljeviku i naglasila da su svi dobronamjerni dobro došli u Ugljevik, a posebno iz kategorija odbrambeno otadžbinskog rata. Molitvu je predvodio sveštenik SPC iz Ugljevika.

Organizatori su oduševili prisutne činom dodijele cvijeća svim prisuitnim damama a nisu zaboravljene ni dame iz kuhinje prestižnog Restorana ”Malinović”. Pored ovod čina znatiželjni će dalje postavljati pitanja: ”Zašto žene vole oficire ?……” a voli i narod svoje oficire, uvjerićete se nakon večerašnjeg primjerenog čina i zašto.