Zajednička fotografija Danila Teodorovića i Saše Marjanovića možda najbolje oslikava svo prokletstvo banjalučkog fudbala…..

Dva mlada fudbalera, rođena 2002. godine, danas su stubovi slovačkog prvoligaša Zeplin Miholjice (Marjanović) i srpskog superligaša Voždovca (Teodorović), a igra sudbine nakon Želje gdje su proveli više od deset godina zajedno, ponovo ih je spojila i to na turskoj obali u Antaliji, gdje se obje ekipe nalaze na zimskim pripremama!

Čak su imali i kontrolni ogled njihovi timovi, pobjedu je odnio slovački tim (1:0) iako je to u ovoj priči najmanje važno. Interesant no da je isto godište te klape sa “Predgrađa” i Nikola Ćetković, golman Borca. Zvanično nisu najavljene utakmice sa rivalima u kojima igraju Teodorović i Marjanović, ali trebalo bi da bude prilike da se i vide zajedno.

Ostaje i dalje upitnik i oblak zašto i ova dvojica nisu bliže kući, jer kvaliteta su imali i više nego dovoljno. Za sada uveseljavaće neke druge navijače, a nama ostaje samo da ih sa sjetom i sa sretno ispratimo u Antaliji, a onda i dalje negdje u fudbalskoj karijeri…..