Nije Leotar za “male” utakmice! Čulo se na “Policama” poslije četvrtfinala Kupa Republike Srpske gdje su trebinjci položili na pleća banjalučki Borac (2:0).

Klub koji se našao u nemilosti loklane vlasti poslednje 4 godine, prešao je za kratko vrijeme put od kvalifikacija za Ligu šampiona do drugoligaškog Istoka, gdje mu i ne ide baš najbolje. A utakmica s Borcem je baš pokazala da je Leo za veliku scenu, velike utakmice i velika svjetla pozornice!

Trener Rajko Mičeta nije krio sreću zbog trijumfa, jer pokazao je i sebi i momcima, ali i javnosti u cjeloj Hercegovini da to što on i mala grupa entuzijasta radi, ima i te kako smisla, samo treba strpljenja i vremena.

Emocije mi rade, ali indikativno je to da smo odigrali jednu dobru utakmicu protiv renomiranog protivnika koji je ovdje došao da se nadigrava sa nama. U toj igri mi smo se bolje snašli. Ova pobjeda vraća vjeru da će fudbal u Trebinju živjeti u inat mnogima i da ćemo brže nego što neki misle ponovo biti ono što smo doskora bili na našim prostorima –  kazao je Mičeta.

Sreću im je možda donio i Gojko Cimirot, prvotmac PAOK-a koji je neadno donirao sportsku opremu svom Leotaru. Ta oprema premijeru imala je protiv Borca, i odmah muško i pobjeda!

Već u subotu Leotar u borbi za bodove očekuje duel sa Glasincem. Vjera i nada da se može doći do prvog mjesta nikoga nije napustila,…