Malobrojni gledaoci na utakmici u Brčkom, skoro nisu imali priliku da vide veći cirkus, u kojoj je u glavnoj ulozi bio glavni sudija Njegoslav Bošković iz Bijeljine.

Domaći su poveli golom Pavića u 26. minutu, a gosti su izjednačili u 66. minutu preko Gligora Aćimovića. Upravo taj gol je ujedno i bio glavni okidač za nemile scene. Naime, sudija Bošković je u tom minutu pokazao crveni karton Dušku Aćimoviću i dok je ovaj izlazio, fudbaleri Podrinja su odigrali akciju i postigli izjednačujući gol.

Punih 20 minuta je trajao prekid u kome su domaći fudbaleri, stručni štab i navijači ubjeđivali sudiju Boškovića da treba da poništi gol gostiju.

I prvi pomoćnik, Aleksandar Gavrić mu je isto sugerisao, jer isključeni igrač nije napustio teren u momentu kada su gosti postigli pogodak. Da apsurd bude veći, to je izazvalo i klasičnu svađu sudije i njegovog pomoćnika, koji je na kraju rekao: Ako me ignorišeš, šta ću ti ja, odoh kući. Sve se to dogodilo ispred delegata Kojića. Na kraju, gol je priznat.

Ovim gubitkom dva boda, brčanski “lokosi” su napravili veliki korak ka ispadanju, a Upravni odbor Lokomotive je izdao i saopštenje o dešavanju na utakmici.

LOKOMOTIVA – PODRINJE 1:1 (1:0)

Strijelci: 1:o Pavić (26), 1:1 Gl. Aćimović (66).

Stadion: FK “Lokomotiva”. Gledalaca: 50. Sudija: Njegoslav Bošković (Bijeljina), pomoćnici: Aleksandar Gavrić i Bojan Tojić (oba Bijeljina), delegat: Vitomir Kojić (Ugljevik). Žuti kartoni: S. Simić, Dragičević, Petrović, Radovanović, Simikić (Lokomotiva). Crveni kartoni: Du. Aćimović (Podrinje, 65), Kakuća (Lokomotiva, 73), Kevrić (Lokomotiva, 90), Novaković (Podrinje, 90).

LOKOMOTIVA: Radovanović, Simikić, D. Simić, Dragičević, Petrović, Pavić, Kevrić, Balorda, Kakuća, S. Simić, Đukanović.

PODRINJE: Petrović, Delibajrić, Stevanović, Tešić, Novaković, G. Aćimović, S. Aćimović, Du. Aćimović, Dr. Aćimović, N. Aćimović, Janković.