Iza Aleksandra Vukotića, štopera Krupe je i više nego sjajna polusezona, ali i kompletna godina.

U nekoliko anketa izabran je u idealni tim Premijer Lige ove jeseni, pa i ne čudi  što su ponude pljuštale sa svih strana za ovog korpuletnog momka. Odmor je proveo u krugu porodice i prijatelja u rodnoj Vrnjačkoj Banji, a od danas se krenulo sa radom, istina individualno, ali na početak priprema 11. januara valja doći spreman.

Svjestan je toga i Vukotić.

Najljepše je kod kuće. Vrnjačka Banja je raj u bilo koje doba godine, i tu zaista punim baterije. Porodica, prijatelji, najviše oni školski, srce je zaista puno. Sezona je bila naporna, pa se odmor čekao sa uživanjem. Sada će i praznici. Siguran sam da ću baterije napuniti do maksimuma, a bile su se i te kako ispraznile – ističe Vukotić.

Kada su u pitanju ponude, ostanak u Krupi, Vukotić se trudi da što manje razmišlja o tome. Sve je prepustio klupskoj administraciji.

Iznenadila me tolika zainteresovanost inostranih ekipa. Istina ništa to nije konkretno, daleko još uvijek od dogovora, ali godi to svakom igraču, pa tako i meni. Ne opterećujem se toliko odlaskom.  Biću srećan i da ostanem u Krupi barem do ljeta! Za sada sam igrač Krupe, pa ćemo vidjeti za dalje. Imamo odličnu klapu, i možemo i dalje sanjati naš san u Premijer ligi BiH. Iako je liga veoma kvalitetna, vidjeli smo da možemo sa svima, pa zašto tako ne nastaviti – zaključio je 21  – ogodišnji štoper Aleksandar Vukotić, za sada fudbaler Krupe, ali nikada se ne zna…