U Fudbalskom klubu Naprijed poslije loše prošle sezone kada su samo zahvaljujući administraciji izbjegli sudbinu da se ne presele u najniži rang takmičenja, napravi su zaokret, i posvetili se radu s djecom. Trenerski tandem Stevica Vujanović-Boban Rosić okupio je više od 50 klinaca koji će se uključiti i u takmičenje već od jeseni.

-Igraćemo ligu Poletaraca sa selekcijama 2008/09 i 2010/11,  a velik broj dječaka 2012 i 2013 se upisao. Do prije 2 godine nije bilo uopšte ovih klinaca a svaki dan novi dolaze. Imamo i veliku podršku predsjednika Čede Ševarike da na “Obilićevo” vratimo dječiji osmjeh, a sa njim i dbar fudbal – kaže Stevica Vujanović.

Dobar rad je već prepoznat, pa su se javili i neki sponzori, poput “BLMedia”, koja je kupila 50 majica za trening. Simbolično, ali za početak dosta i ohrabrujuće.

-Stvorili smo pravu porodičnu atmosferu, pa smo nedavno imali i druženje roditelja. Pored djece koja su u prvom planu imali smo utqkmicu mama i tata. Bilo je smjeha na pretek, a svi su otišli kući zadovoljni. Jedn je sigurno, Naprijed je sa ovom djecom mnogo toga dobio, pogotovo na neke duge staze koje bi mogle donijeti prave rezultate u bliskoj budućnosti – napomenuo je Stevica Vujanović, trener u omladinskoj školi FK Naprijed.