Fudbaleri Borca  u meču 4. kola Prve lige Republike Srpske u subotu od 19.30 časova ugostiće Rudar Prijedor. Krajiški derbi “crveno – plavi” dočekuju u dobroj atmosferi i jasno poručuju da pobjeda nema alternativu.

– Očekuje nas teška utakmica. Sve osim pobjede je neuspjeh. Respektujemo Rudar, radi se o mladoj, dobroj ekipi predvodi ih dobar trener. Sve navodi na to da će biti dobra utakmica, ali nadam se da ćemo pobjediti – optimista je trener Borca, Darko Vojvodić.

Dres Prijedorčana u prošloj sezoni nosio je aktuelni napadač Borca, Demir Jakupović. I on vjeruje u trijumf nad bivšim saigračima.

– Idemo na pobjedu. Ako uđemo agresivno u meč, neće biti problema. Bićemo borbeni od starta, pa šta bude – rekao je Jakupović.

 

DANILOVIĆ OSTAJE!

vladan_danilovic_250

Vladan Danilović ostaje u klubu! Ponude koje je klub dobio iz Slovenije i Rumunije su odbijene.

– Lično sam insistirao da Danilović ostane. On nam je neopohodan, a i ponude koje smo dobili za njega nisu bile adekvatne njegovim kvalitetima. Druga stvar, trenutno smo finansijski stabilni, nemamo potrebu da prihvatamo bilo šta. Vladan je okrenut klubu, tako da sa njim nema problema – istakao je Darko Vojvodić.