Navikli smo počinjati izvještaje sa terena Srpske hvalospjevima o Neđi Šuki, danas napadaču Alfa Modriče. Njegov posao su golovi, i on to prilično dobro radi, možda i najbolje na ovim prostorima….

Ipak, proteklog vikenda “zabio” je najvažniji gol u karijeri, koji će pamtiti dugo, dugo…..Šuka se oženio! Djevojka koja mu je zarobila srce zove se Aleksandra Radović, od nedavno gospođa Šuka.

I Neđo nije mogao odoliti, pa je Aleksandru “ukrao” na sat -dva, pobjegao od gostiju, i sa svojom dragom našo se na “Barama”, stadionu gdje je sve krenulo prije više od decenije i po …..

-Zajedno smo dvije godine. Aleksandra potpuno razumije moj poziv i sa te strane nemam zaista nikakvih problema. Svadba je bila u Sokocu, ne treba da spominjem da je bio gotovo cijeli tim Modriče na čelu sa predsjednikom i diretkorom Petrom Jelićem i Draganom Stevićem. Bilo je tu još fudbalskih imena, proslavilo se do duboko u noć, a sada ponovo na zeleni teren. Mnogo je prijatnije nego u odjelu– sa osmjehom je poručio Neđo Šuka, čovjek od kojeg strahuju golmani širom Srpske, a taj strah kreće već ove subote…..