U našem posjedu je dokument koji pokazuje da je samozvani sekretar GFS Banjaluka Nikola Vujić naplatio brisovnicu 100 maraka, iako je odavno odlukom Izvršnog odbora FSRS taj dokument označen kao nešto što se plaća 10 maraka!

-Molim vas da ne zloupotrebljavate ime djeteta. Vjerujete mi nije mi za tih 90 maraka, ali osmjeh koji dotični sekretar pokazuje dok naplaćuje taj komad papira pokazuje sve. Tretiraju nas kao ovce! Nadam se da će neko od nadležnih organa reagovati, jer ovo je klasična krađa – naveo je roditelj dječaka čije ime je poznato redakciji.

Na sve to, pored klasične krađe u izdavanju dokumenata, sve to urađeno je u kancelariji koja ne postoji već pola godine! Naime odlukom PFS Banjaluka, GFS se utopio u PFS i trebao je da sve svoje resurse podredi Područnom savezu. Međutim, to ni do danas nije urađeno, pa se u kancelariji u kojoj je predsjednik bio Dejan Travar, a koji i danas ima i te kako uticaj na sva ta događanja vrši preregistracija igrača i klubova, iako formalno i pravno GFS ne funkcioniše već šest mjeseci. Iz kancelarije PFS Banjaluka slijedeći odluke Izvršnog odbora i Skupštine tražili su primopredaju, ali odgovor Vujića je sve zbunjivao:

-Ne znam ja ništa. Pitajte Travara! 

Kako i zašto da pitaju Travara, kada taj “fantomski” savez uopšte ne postoji, ali i dalje odlično radi, i preko žiro računa prebacuje nimalo naivne svote novca. Za koga, zbog čega, kako, samo su neka od pitanja koja se nameću u cijeloj priči…..

Na sve to, da organe tijela i odgovrna lica i sebe samu nije 13. 04. 2018. godine raspustila Skupština  GFS Banja Luka dužnost sekretara nebi mogao obavljati samozvani sekretar nepostojećeg GFS Banja Luka  Nikola Vujić penzioner, jer  ima 80 godina…….