OVAN (21.3 – 20.4)

Posao – Usmjereni ste na neke novine u poslovanju i pronalazite zanimljive metode koje se definišu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen prije roka. Osim toga, velike neprijatnosti mogu nastati ukoliko vaš posao ima veze s komunikacijom ili bilo kojim vidom saobraćaja.

Ljubav – Ako dozvolite sebi da svoju nervozu i napetost emitujete na partnera postoji velika šansa da krizu, koja može biti kratkotrajna, produbite i na taj način i produžite. Uz pomoć jednog prijatelja vratićete optimizam, iako realni problemi i dalje ostaju neraščišćeni.

Zdravlje – Čuvajte se virusa.

 

BIK (21.4 – 21.5)

Posao – Čak i za najmanju zaradu morate dobro da se pomučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja. Jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspjeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Krajem nedjelje, moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još opstaju.

Ljubav – U potpunosti ste usmjereni na jednu situaciju koja se odvija u okviru vaše porodice. Moguće su i neke prisilne promjene na koje ćete vi, htjeli to ili ne, morati da reagujete. Skloni ste preuveličavanju problema – zbog toga dvaput promislite prije nego što nešto odlučite.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

 

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao – Moguć je značajan finansijski dobitak, ali istovremeno i troškovi na koje niste računali. Neka vas ne ponese pomisao da biste mogli da odložite plaćanje tekućih računa. Bilo kakva ideja o novčanim kombinacijama, znajte, biće onemogućena. Ovih dana budite naročito disciplinovani, čak i u situacijama koje vam mogu djelovati bezazleno.

Ljubav – Došli ste do tačke kada je potrebno da sagledate svoj ljubavni život. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj mijenja. Te male promjene jesu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste perioda tokom koga će se vaš partnerski status promjeniti.

Zdravlje – Problemi s plućima.

 

RAK (22.6 – 22.7)

Posao – Opterećeni ste mnoštvom obaveza koje vam, ovih dana, ne prijaju. Možete se naći usred velike grupe ljudi, upleteni u razgovore koji se tiču vašeg poslovanja. Ne zalijećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Odluke morate donositi samostalno. Na vrijeme se distancirajte od spoljašnjih uticaja, jer vam u ovom periodu nisu od koristi.

Ljubav – Na ovom planu stižu uzbuđenja, ali i stresovi. Voljena osoba ne uspjeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u posljednje vrijeme, upali. Zbog nedostatka komunikacije mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razriješite na vrijeme, prerasti u ozbiljan sukob.

Zdravlje – Gastritis.

 

LAV (23.7 – 22.8)

Posao – Uspjevate da izbjegnete kontakte sa osobama koje vas opterećuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete, ipak, biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Nemate strpljenja za posao. Ovih dana vas sve više privlači ideja o kratkotrajnom odmoru.

Ljubav – Neophodan vam je predah, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za takve promjene. Disciplinovano i strpljivo pristupite partneru, jedino ćete na taj način izbjeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može značiti čak i prekid veze.

Zdravlje – Nesanica.

 

DJEVICA (23.8 – 22.9)

Posao – Spremite se za važne odluke. Nije vrijeme za oklijevanje, potrebno je da brzo reagujete i prihvatite prvu poslovnu ponudu koja stiže u ovom periodu. Možda će vam, na početku, sve djelovati usporeno i traljavo, ali dugoročno sve što sada budete pokrenuli, posjedovaće potencijal da se razvije u ozbiljno isplativ posao budućnosti. Budite istrajni i uspjećete.

Ljubav – Lako odustajete. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Prije nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

 

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao – Na krilima dobrog raspoloženja pomalo gubite sliku o realnim mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumiju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete ići će traljavo i opterećeno neočekivanim preprekama.

Ljubav – Paralelno s napetom atmosferom koja oslikava vaš profesionalni život, i emotivni odnosi postaju sve nestabilniji. Voljena osoba je pod tenzijom, a moguća je i dodatna neprijatnost ukoliko počnete s pravdanjem. U fazi ste potpunog emotivnog nerazumijevanja.

Zdravlje – Čuvajte se virusa.

 

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao – Opterećeni ste tempom koji vas prati već izvjesno vreme. Obeshrabruju vas zahtjevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama. Sami ste sve preuzeli na sebe, pa je sad vrijeme da u tome i istrajete. Na sve ovo nude vam se i nova zaduženja. Usporite malo i ne prihvatajte sve što se nudi, jer niste svemogući.

Ljubav – Sve više razmišljate o osobi koja ni na koji način nije za vas. Bolje je da se suzdržite. Nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje, bićete razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbjeći neprijatne aspekte koji vam mogu zakomplikovati ljubavni život.

Zdravlje – Alergije.

 

STRIJELAC (23.11 – 21.12)

Posao – Ovo su dani kada vam se otvara mogućnost da sebi date malo oduška, pobjegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ne opterećuju. Posao neće pobjeći, a vi ćete se vratiti osvježeni. Osim toga, pokušajte ovih dana da namirite neke stare finansijske obaveze i na to stavite tačku.

Ljubav – U vama ozbiljno raste tenzija, jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rješite. Odlično funkcionišete kada ste pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osjetan energetski pad. Prva na udaru vašeg nezadovoljstva biće voljena osoba.

Zdravlje – Problemi sa sinusima.

 

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao – Predstoje vam povoljne vijesti vezane za neki posao iz prošlosti. Informacija stiže od osobe s kojom ste poslovno povezani. Ako je tema cijele situacije nešto zakulisno, budite na oprezu. Možete biti izloženi manipulaciji i lažima koje će vas uzdrmati. Svoja očekivanja svedite na minimum kako ne biste, na kraju, bili oštećeni.

Ljubav – Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje, a vi smatrate da ga zaslužujete. Na sve to partner vas pritiska, pa vaše nezadovoljstvo može da eskalira na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odložite reakciju i prećutite.

Zdravlje – Kostobolja.

 

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao – Predstoje vam problemi sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se zaletite u velike akcije. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Ovo nije vrijeme za rješavanje bilo kakvih zavrzlama. Vaša iskrenost neće osigurati pobjedu, bez obzira na to koliko ste u pravu.

Ljubav – Predali ste se iluzijama, svjesno dozvoljavate sebi da vas prevlada nerealna mašta. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim uljudnim ponašanjem šalje poruku da vas poštuje, a vi vjerujete da su u pitanju ljubavni signali.

Zdravlje – Budite oprezni sa lijekovima.

 

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao – Iznenađujuće vijesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša puna posvećenost određenoj temi može da vas ovih dana mnogo košta ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate. Ako ste u začetku novog projekta, otvara se mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uspjeh predstoji, ali kroz bolan kompromis.

Ljubav – U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste da slobodno vrijeme posvetite sebi, daleko od svih, pa i od najbližih.

Zdravlje – Glavobolja.