Pored seniorskog tima i infrastrukture, u Naprijedu kao jedan od glavnih prioriteta postavili jačanje Omladinske škole, a to se najbolje radi sa najvećima!

Tako je mala, ali odabarna ekspedicija naprijedovaca bila u Beogradu na “Open day” koji organizuje FK Crvena zvezda sa klubovima sa kojima ima saradnju.

Na ovome događaju prisustvovalo je oko 200 dječaka iz preko 40 fudbalskih klubova koji imaju potpisanu saradnju i ugovor sa FK Crvena Zvezda.

Naprijed su predstavljali treneri Boban Rosić, Boris Aljetić i Damir Bradalo, te sedam odabranih dječaka, a to su: Saša Marić, Bane Rosić, David Savić, Nikola Stojanović, Matej Ćutković, Miloš Kovačević i Miloš
Čigoja.

-Naši dječaci su pred 22 trenera i skauta omladinske škole Crvene zvezde imali priliku pokazati svoje znanje i fudbalske vještine, a vjerujemo da će u budućnosti neko od naših članova uskoro obući i “crveno-bijeli” dres – istakli su u Naprijedu.

Kako smo saznali neki od ovih dječaka upisani su u “tefter” Zvezdinih skauta, i sigurno da će imati ponovo priliku da pokažu svoj raskošan talenat, a možda jednog dana i zaigraju na “Marakani”. Sanjati lijepe stvari nije zabranjeno…..