Motore je upalio i drugoligaš Ozren. Na prozivci je bilo 15 igrača, i to: Ćuković,  Karajbić, Cvjetković, Pupovac, Jaćimović, Petrović, N. Katanić, V. Katanić, Ristić,  Stjepanović, Biloglavić, Talić, Nikić, Rakanović i  Majstorović.  Opravdano odsutni su bili Kapetančić, Sijerkić, Blažanović, Đurić i Nešić. Od starih imena tu nema Zlatana Sofrića (Brijesnica),  Milana Martića (Brijesnica), te  Šefika Bešića,  koji je dobio odriješene ruke u izboru nove sredine.

Dolasci još uvijek nisu kompletirani, a  očekuje se dolazak nekolik imena. Svakako da je  najzvučnije ime Bernard Imamović, koji je polusezonu završio u Čeliku iz Zenice, a ugovor sa ovim dojučerašnjim premijerligaškim igračem očekuje se u naredna dva dana.

-Radimo dva puta dnevno, a već 3. februara imamo i prvu kontrolnu utakmicu na pomoćnom stadionu „Tušanj“, a rival nam je Slaven iz Živinica. Optimizam je i te kako prisutan, jer nakon dugo vremena Ozren ulazi u nastavak sezone gotovo sa prebinutim brigama, kada je opstanak u pitanju, što nam daje određenu dozu rasterećenosti da igramo lepršavije ovog proljeća – poručio je Nenad Ćuković, golman, ali odnedavno i predsjednik Upravnog odbora FK Ozren iz Petrova.