Zoran Milutinović donio je veliku radost u Krupi na Vrbasu. Igrao se drugi minut sudijske nadoknade, kada je prvotimac Krupe pogodio za tri boda, kojim tim izabranika trenera Slobodana Starčevića ostaju čvrsto na drugoj poziciji. Sve je mirisalo na remi, ali nagrađena je Krupa, možd ne za ovu predstavu, već za neke ranije.

Ruku na srce, gosi iz Jajca imali su zrelije prilike, iako je posjed lopte i terenska inicijativa bila na strani Krupe, a trenutka odluke dogodio se u drugom minutu sudijske nadoknade. Do tada tim iz Jajca bio je bliži trijumfu, ali bodovi ostaju u Krupi na Vrbasu.

U 19. minutu poigravanje pred golom moglo je skupo koštati domaćina. Popović je izašao sam ispred Kutića, ali iz idealne pozicije sa 10 metara šutirao je pored desne stative.

U 27. minutu potegao je Zeba sa 16 metara, a kutić izvadio sjajnom paradom već viđenu loptu u golu.

Zaprijetio je i Durak iz velike daljine u 44. minutu, ali kutić još jednom siguran i izbacuje loptu u korner.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu Krupa je imala u sudijskoj nadoknadi, kada je Milutinović sa 16 metara uputio bombu, ali lopta je fijuknula nekoliko centimetara preko prečke.

U 59. minutu nova velika prilika tima iz Jajca. Popović je krenuo sam prema golu, zaobišao Kutića, asistirao Kovaču, koji šutira na prazan gol, ali požrtvovanom intervencijom Aleksić spašava čisti gol.

Minut kasnije Kajkut je u prilici, iskosa sa lijeve strane štira, ali lopta odlazi paralelno sa gol linijom van terena.

U 67. minutu Vukotić je povuako loptu 20-ak metara, šutirao sa 18 metara, ali pored lijeve stative.

KRUPA – METALEGE 1:0 (0:0)

Stadion: FK Krupa. Gledalaca: 800. Sudija: Zoran Grbić (Prijedor). Pomoćnici: Sreten Udovičić (Prijedor) i Dženan Milić (Sarajevo). Delegat: Ramiz Omanović (Bihać). Žuti kartoni: Ljubenović, Mirković (Krupa), Durak, Zeba, Sakan (Metalege). Crveni karton: Vukašin Benović (Metalege) u 90. minutu.

Krupa: Kutić, Redžić, Jašarević, Ljubenović (od 55. Cvijanović), Dujaković (od 70. Marušić), Kajkut, Milutinović, Vukotić, Mijić, Aleksić, Mirković (od 84. Gavrić).

Metalege: Fejzić, Benović, Durak (od 82. Karađuz), Kovač, Smajić (od 75. Rašić), Zeba, Helvida, Dujaković, Radulović, Pezo, Popović (od 68. Selimović).