Još jedan biser OFK Sport Team sreću je pronašao u velikom klubu. Riječ je o kadetu Milošu Milijaševiću, koji će karijeru nastaviti u Novosadskoj Vojvodini! Ovaj 15-ogodišnji fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog, već ranije odbio je ponudu Crvene Zvezde i zaputio se u “Karađorđev park”.

Zaista sam oduševljen što ću karijeru nastaviti u tako velikom klubu kao što je Vojvodina. Želim da napredujem i da se usavršavam, a za maldog igrača nema bolje sredine od ove. Ostaje žal što napuštam drugove na polusezoni, ali moći će oni i bez mene nastaviti stazama uspjeha – poručio je za naš portal Miloš Milijašević.

Pored Miloša ponudu Vojvodine imao je i Jovan Vladimir Pavlović, koji je za sada odlučio da ostane na “Pregrađu”. Pavlović je prekomandovan u prvi tim Željezničara, člana Regionalne lige grupa Zapad i već na debiju u prijateljskom meču protiv Rudar Prijedora postigao je pogodak. Generacija, 2000. godište i one koje dolaze iza nje zaista obećavaju, da će talenata biti kao na filmskoj traci,….