I dok na treninzima pod palicom trenera Zorana Ćurguza sve pršti, u međuvremenu svakog dana ekipa dobojske Sloge je sve jača i jača!

Posljednji u nizu dolazaka jesu srpski internacionalac Milan Milanović i Ivan Đorić, koji stiže iz bijeljinskog Radnika!

Milanović na “Luke” stiže iz kragujevačkog Radničkog, a prije toga nosio je dres Triglava iz Kranja. Našoj javnosti poznat je po sjajnoj polusezoni koju je odradio u Željezničar Sport team, a na “Predgrađu” ga je trenirao upravo Ćurguz! Ovaj momak ima 31 godinu, izvanredan odbrambeni igrač sa osjećajem za prostror, ali i te kako korisan u napadu, pogotovo u prekidima. Svojevremeno bio velika nada srpskog fudbala, nosio i dres italijanskog prvoligaša Palerma, kao i Sijene, Vićence i Askolija.

Ivan Đorić (26) je igrač sredine terena, posljednjih šest mjeseci proveo u Bijeljini, a nosio je dresove mnogobrojnih klubova iz Srbije, Voždovca, Napretka, Radnika, Bačke….a ima i internacionalno iskustvo iza sebe u Švajcarskoj, na Malti, Latviji i Crnoj Gori.

Sloga je tokom vikenda igrala i prvu kontrolnu utakmicu u kojoj je poražena od Tuzla siti (0:1), ali svi u klubu su i te kako zadovoljni nastupom koji mnogo toga dobrog obećava……