Fudbaleri Dubrava pobijedili su  u okviru 9. kola Druge lige Republike Srpske , trnsku Sloge minimalnim rezultatom 1:0. U veoma tvrdoj utakmici domaćin je imao terensku inicijativu, veći posjed lopte, ali nisu uspjeli da realizuju brojne šanse.

U 11. minutu Predrag Travar je šutirao s nekih 20 metara, ali golman Vasić je odbranio bez većih problema. Tri minuta kasnije Nemanja Gavrić  je pobjegao svom čuvaru po lijevoj strani i ušao u kazneni prostor gostiju te šutirao sa šest-sedam metara, a golman Crnčević fantastično je intervenisao. Stopostotna šansu za Dubrave u 20. minutu imao je ponovo Gavrić, nakon asistencije Merisa Deme, kada je slabo zahvatio loptu, koja je bila lak plijen za Crnčevića. U 26 minutu Gavrić  prolazi po lijevoj strani i ubacuje pred gol, ali je Srđan Berić  za malo ostao kratak.

U 46. minutu Boris Kisin je dodao loptu do Slaviše Vukajlovića koji je  uputio dobar udarac kojeg je obranio Crnčević. U 54 minutu Nemanja Gavrić  je uputio udarac s ruba kaznenog prostora, ali je ovaj Crnčević put bio na visini zadatka. Džoker s klupe bio je Mirko Milaković  koji na teren ušao u 66.  minutu i trebao mu je samo minut da odluči derbi!  Miroslav Zorić je poslao loptu prema Merisu Demi koji je spustio loptu do Mirka Milakovića, koji snažnim i preciznim udarcem matira Crnčević za 1:0.

U 86 minutu glavni sudija Željko Vukić je prestrogo isključio igrača Sloge Sašu Ilića  koji je dva puta požutio zbog simuliranja. U 90 minutu Meris Demo  je izašao “jedan na jedan” ali mu je golman Crnčević odlično skinuo šut. U sledećem napadu Bojan Kumić je ukrao loptu Milošu Iliću, izašao je sam pred Crnčević, ali on je opet odbranio.

DUBRAVE – SLOGA (T) 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Milaković (67). Stadion: FK Dubrave. Gledalaca: 200. Sudija: Željko Vukić. Pomoćnici: Mišo Mačkić (oba iz Banja Luke) i Dragan Rajlić (Novi Grad). Delegat: Mladen Ličina (Ljubija).  Žuti kartoni: Radosavac, Pilipović, Milaković (Dubrave), Ilić, G.Travar, Ivić, Jokanović, Paripović (Sloga). Crveni karton: Saša Ilić (Sloga) u 86.minutu.

Dubrave: Vasić, Radosavac, Hadžialagić (od 52. Glišić), Janković, Gavrić (od 81. Kumić), Berić (od 66. Milaković), Zorić, Pilipović, Vukajlović, Kisin, Demo.

Sloga (T): Crnčević,Tepić, Ilić, Grozdanić, Jokanović (od 40. Stanković), G.Travar (od 82. Surtov), Stanković, Ivić, Arežina, Milinović, P. Travar.

G. Popović