Fudbaler Lijevča iz Nove Topole Mirko Milaković i Fudbalski klub Sloga DIPO iz Gornjih Podgradaca proglašeni su za najbolje u 2022. godini među 25 klubova i 1.300 registrovanih fudbalera u Gradišci.

Najbolji mladi fudbaler u 2022. godini je štoper gradiške Kozare Duško Pepić, najbolja omladinska ekipa je Lijevče iz Nove Topole, a najbolji omladinski ekipni trener je šef stručnog štaba Sloge DIPO Branko Tomić.

Dodijeljeno je i priznanje najstarijem aktivnom fudbaleru Mensuru Demi, koji je za protekle 32 godine za nekoliko gradiških klubova odigrao više od 1.000 utakmica.

Najbolji fudbalski sudija je Miloš Gigović, a najbolje mlade sudije su Vladana Barać i Nikola Vujat.

Priznanja najboljim fubalerima, klubovima i fudbalskim radnicima Gradskog fudbalskog saveza Gradiška dodijeljena su na svečanosti kojom je ujedno obilježeno i 50 godina postojanja gradiškog Fudbalskog saveza.

Za 60 godina postojanja priznanja su dodijeljena klubovima Jedinstvo iz Žeravice i Laminci, a za 10 godina postojanja Klubu malog fudbala Kozara Gradiška. Priznanja za dodijeljena i najuspješnijim fudbalskim radnicima.

Povelje povodom 50 godina postojanja Gradskog fudbalskog saveza Gradiška dodijeljene su Fudbalskom savezu Republike Srpske, Područnom fudbalskom savezu Gradiška i gradu Gradiška.

Svečanosti su prisustvovali predsjednik fudblskih saveza Republike Srpeke i BiH Vico Zeljković, gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić, predsjednici Područnog i Gradskog fudbalskog saveza Gradiška Miloš Brkić i Ilija Gigović, te brojni drugi fudblaski radnici i gosti.