Spuštena je zavjesa na prvi dio sezone na drugoligaškom “zapadu”: Fudbaleri dobojskog Željezničara nalazi se na poslednjem mjestu na tabeli sa osvojenih 5 bodova, a u zadnjem kolu iznenadili su na svom stadionu ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada savladavši ih sa 3:2, što je bila ujedno i prva prvenstvena pobjeda u ovoj sezoni.

– Da su naši momci većinu utakmica odigrali kao protiv Slobode, siguran sam da bi na svom kontu imali koji bod više. Iako je ekipa Slobode doputovala u Doboj bez 4-5 standardnih prvotimaca, to neumanjuje pobjedu izabranika trenera Slobodana Ostojića, jasan je predsednik Savo Mihajlović.

Kako ističe u narednom periodu, a najkasnije do 20. decembra održaće se skupština FK “Željezničar” iz Doboja, na kojoj će biti date smjernice za dalji rad i funkcionisanje kluba. Mihajlović kaže da je bliži odlasku iz kluba nego ostanku, a svakako naglašava da će u narednim danim javno objaviti šta je i kako se radilo u klubu prije njegovog mandata i zašto je klub u zadnje tri godine morao da vraća dugove koji prelaze cifru od 20.000 km i da klub i sada trpi posledice nečijeg nerada.