Održana je sjednica Skupština FK Leotar na kojoj je imenovan novi upravni odbor u sastavu: Veso Klimović, Veselin Zrilić, Željko Radović, Pajo Janković, Rajko Mičeta, DŽevad Baraković, Siniša Berdović, Marko Dučić i Borislav Grubač (za pravna pitanja).

Za predsjednika UO, članovi su izabrali Rajka Mičetu, bivšeg prvotimca, trenera prvog tima i trenera u omladinskoj školi kluba sa Polica.

Mičeta je naslijedio Gordana Mišeljića, koji je kao predsjednik prije tri godine klub preuzeo u trećem rangu takmičenja, vratio ga u M:tel Premijer ligu BiH, gdje će se takmičiti i naredne sezone.

– Ja sam ovdje samo prvi među jednakima, jer svi zajedno moramo raditi da klub svaki dan napreduje, od prvog tima, omladinske škole, stručnog rada, finansija, administracije i svega što jedan klub treba da ima. Čeka nas paklen period, jer moramo da završimo reflektore uz pomoć gradske uprave, formiramo stručni štab, igrački kadar i počnemo pripreme. Imamo čvrsta obećanja gradske uprave i privrednika da ćemo i u narednom periodu imate stabilne izvore finansiranja – naglasio je Mičeta.

Osim imenovanja UO, na jučerašnjoj sjednici je usvojen Izvještaj o radu kluba u 2021. godini, te usvojen novi statut, koji je usklađen sa Zakonom o sportu.