Miloš Metlar, sekretar FK Laktaša izbran je za najboljeg sportskog radnika na tradicionalnom izboru najboljih sportista ove Opštine.

Ovaj uzorni mladić, iako je tek zagazio u 24. godinu života, već tri godine borio se sa vjetrenjačama u nekadašnjem premijerligašu, i uspio ovaj kolektiv vratiti na pravi, pobjednički put!

– U klub sam došao 2014. godine, i nekoliko puta spašavali smo se od gašenja. Jeste besparica, i u našem klubu, kao i u društvu u cjelini, ali ono što daje snagu Laktašima jesu ljudi. Mi smo prava mala klapa, koja funkcioniše kako na zelenom terenu, tako i van njega. Riješili smo mnogo toga zajedno, naravno, ima još puno repova iza nas, ali sigurno da sa optimizmom gledamo naprijed. Raduje nas činjenica da smo u samom vrhu na drugoligaškom Zapadu, a imamo jednu od najmlađih ekipa u ligi. Sve smo to postigli najviše zahvaljujući entuzijazmu, i tako nastavljamo i dalje, do nekih boljih vremena – poručio je Miloš Metlar, koji je nedavno diplomirao Politikologiju na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci.

A da u fudbalskim Laktašima duvaju neki novi vjetrovi, vidjelo se i na pomenutom izboru najboljih za proteklu godinu. Pa je Aleksa Radetić,  treći najbolji senior opštine. Riječ je o momku rođenom 1997. godine, student je DIF-a, i djete je ovog kluba, i nema sumnje da je velika perspektiva Laktaša.

Kristijan Subotić, izabran je za naboljeg perspektivnog sportistu (10-16 godina),a riječ je o kapitenu pionirske selekcije kluba, koja je jesenji dio sezone u Omladinskoj ligi grupa Zapad završila na prvom mjestu.

Metlar, Radetić i Subotić, imena koja donose bolju budućnost u fudbalske Laktaše….