Fudbal nije samo sport. Fudbal nije samo igra. Fudbal je, možda, najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali zato su u Meridianu kvote za tipovanje na fudbalske mečeve ove srijede najveće u svemiru. Danas pratimo tekme na „Ostrvu“ i francusku Ligu 1…

A, ukoliko želiš da igraš sa 0% rizika, iskorisiti priliku i napravi svoj meridianbet nalog, na web sajtu meridianbet.ba, ili na najboljoj meridianbet aplikaciji, jer čeka te fenomenalni POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE.

I, šta nas to danas čeka u Engleskoj?

TROSTRUKA SIGURICA danas u Premijer ligi, spremna je za sljedeće tekme:

  • Barnli – Mančester Siti
  • Lids – Everton
  • Liverpul – Brajton

A, tekme koje danas obećavaju sa fiks kvotama su: Fulam – Lester ( DVOJKA 2.10 ) i Aston Vila – Vest Hem ( KEC 2.30 ).

Lester je trenutno četvrta ekipa na tabeli, sa 39 bodova i već dvije tekme nisu vezali pobjedu, a ukoliko žele da napadaju borbu za titulu, 3 boda su neophodna. Rezultat od 1:1 u pretposljednjoj tekmi, navijači „Lisica“ možda i oproste, ali poraz od 3:1 od Lidsa na domaćem terenu, sigurno neće. Danas Lester svakako napada od prve minute, a Fulam iako domaćin, lošom igrom ove sezone, dokazao je da praktično nema šta da traži protiv Lestera, pogotovo kad su tipovani sa najvećom kvotom u svemiru, brutalnih 2.10 za DVOJKU!

Aston Vila danas na domaćem terenu dočekuje ekipu West Hema. Trenutno gosti im bježe sa 3 boda, ali Premijer liga ove sezone je takva „ludnica“, da je praktično moguće sa jednom pobjedom i 3 boda uključiti se u sam vrh tabele. Aston Vila sigurno nije ekipa koja će ovo da propusti, ni ti se smije propustiti, fantastična kvota na domaćina, jer je KEC 2.30!

Francuska Liga 1, danas je u punom sastavu. Igra se svih 10 utakmica, a najbolji tipovi za kombinacije, najvećih kvota na planeti su:

Iskoristi priliku i igraj na najveće kvote u svemiru. Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama