Ne postoji niko više ko sumnja da li će Novak Đoković postati, ili možda čak sad već jeste, GOAT ( Greathest off all time ), najveći svijetskog tenisa ikada i svih vremena. Čovjek je praktično mašina, koja nikad ne puca i koja uvijek igra do poslednjeg daha, sa 200% kapaciteta. Naravno onda da zaslužuje Meridian podršku, ali i specijalne poklone za sve fanove prvog reketa svijeta…

Ukoliko želiš da preuzmeš MERIDIAN POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, sve što treba da uradiš jeste da, instaliraš meridianbet aplikaciju, registruješ se i poklon je automatski u tvojoj ruci.

Novak Đoković, danas izlazi na teren protiv D.Medvedeva po svoj 9. pehar Australian Open-a, ali i po svoj 18. Grend Slem turnir. Ispred njega su samo Nadal i Federer koji imaju po čak 20 titula, ali ovo je sezona koja će promjeniti sve. Nole pokazuje ono što praktično niko nema u tenisu. Glad na svakom meču, glad na svakom turniru, glad za svakom novom pobjedom. Čak ni povrede više ne mogu da ga zaustave. Pa šta više reći kad znamo da je čovjek igrao meč do kraja, čak 5 setova ukupno, iako mu je na kraju drugog seta došlo do pucanja mišića trbušnog zida. Nema se šta tu više dodati, nego reći samo – BRAVO TERMINATORE.

Današnji protivnik, takođe je veliko ime tenisa današnjice. Momak koji ima apsolutno perspektivnu budućnost. Dokaz za to je lakoća sa kojom je dobio Cicipasa u polufinalu sa 3:0 u setovima ( 6:4, 6:2, 7:5 ). Zato danas svim srcem navijamo za terminatora. Idemo Nole – PUN GAS!

Tipuj danas u Meridianu – jer je kvota za finale Australian Open-a NAJVEĆA NA SVIJETU!