Editor's Rating

Nema odmora u delegaciji FSRS! Poslije Prijedora na red je došao Doboj, velika fudbalska sredina…..

http://localhost/turneja-zeljkovica-po-srpskoj-krenulo-se-iz-prijedora/

Drugi dan posjete predsjednika FSRS Vice Zeljkovića područnim savezima počeo je sastankom sa predsjednikom PFS Doboj Petrom Jelićem.

Nakon kraćeg sastanka, nastavljeni su razgovori Zeljkovića i njegovih saradnika, generalnog sekretara Ognjena Valjića, potpredsjednika Bojana Kušljića i člana Izvršnog odbora Dejana Lukendića sa članovima gradskih i opštinskih saveza regije Doboj.

– I u narednom periodu nastavićemo pomagati klubove, u vidu smanjenja kotizacije i troškova službenih lica – naglasio je Zeljković.

Isto tako istaknuto je da je u Doboju završen teren sa vještačkom travom koji će koristiti svim klubovima sa regije i omladinskim selekcija FK Sloga.

Ispred GFS Doboj Miroslav Kršić se zahvalio na posjeti, i izrazio zahvalnost na dosadašnjoj saradnji i istaknuo da GFS Doboj pruža punu podršku kandidaturi Vice Zeljkovića za Predsjenika NFSBIH i vjeruje da će saradnja biti još kvalitetnija.

Simo Varadinović ispred OFS Šamac se zahvalio na posjeti, i ukazao na poteškoće kod funkcionisanja određenih klubova sa opštine Šamac i da kod određenih imenovanja budu zastupljeni kvalitetni fudbalski kadrovi sa njihove opštine.

Ispred OFS Modriča Miodrag Đurić je zamolio da se u narednom periodu ispravi greška i imenuje član takmičarske komisije sa područja Doboj, i da se provjere mogućnosti da se pomogne ženskim fudbalskim klubovima finansijski.

Nakon kraće stanke Zeljković je održao sastanak sa delegatima u skupštini NFSBIH Mirkom Gojićem, Simom Đukićem i Mariom Đuranom i zahvalio im se na podršci.

– Mi smo jedan tim, i podrška kandidaturi sa naše regije je jedinstvena – naglasio je Simo Đukić.

Nakon zvaničnog djela sve je nastavljeno zajedničkim ručkom kome se priključio i gradonačelnik Boris Jerinić, a isto tako Zeljkovića je došao pozdraviti legenda našeg fudbala Nikola Nikić, i u isto vrijeme svojim pošalicama uveseljavao goste i domaćine.

Sljedeća stanica je Bijeljina.