Možda jeste zahladilo, temperature su niske, ali ipak u Mostaru GORI! I to gori sa razlogom. „Profesorica“ iz Mostara je dokazala da ovo nije igra samo za muškarce, da su dame i te kako vične online svijetu, te da znaju kako da inkasiraju pozamašne svote.

Naime, igračica iz Mostara je na Meridian Online Kazinu, uspjela vrlo promišljenom igrom da osvoji JACKPOT na igri Pirate Kingdom i ostvari fenomenalan dobitak od nevjerovatnih 19.600 KM. Nije ovo jedina igra koja je Mostarki napravila profit, ali je sa JACKPOT-om bila presudna.

Moramo se definitivno složiti, da je ovo ni malo bezazlen iznos, za praznike koje slijede, jer ostvariti nekoliko godišnjih plata, igrajući igrice, ni malo nije šala. I sad ono što cijelu priču čini još interesantnijom jeste, da je sve počelo bonusom. Uplatom za sportsku prognozu 200% EXTRA BONUS, ovoj Mostarki je duplirao uplatu i poklonio 100 BESPLATNIH SPINOVA. Igra nije prestajala ni na poluvremenu utakmice, ali zato vrhunska zabava je ta koja je pogodila ozbiljnu „lovu“!

Svaka čast „profesorka“, želimo ti mnogo sreće i još jednom hvala za dokaz da je samo Meridian – uvijek kuća najvećih bonusa!