Kompanija Meridian biće glavni sponzor FK Sloga Meridian iz Doboja i naredne tri godine.

Trogodišnji ugovor o sponzorstvu potpisan je juče u Doboju i produbljena je više nego uspješna dosadašnja saradnja ova dva kolektiva.

Nikola Milisavljević, operativni direktor kompanijeMeridian, istakao je da uz FK Slogu stoje snažno, od samog ulaska kluba u Premijer ligu BiH.

– Ponosan sam što u ime kompanije Meridian mogu da objelodanim nastavak saradnje sa FK Sloga koja se do sada pokazala i više nego uspješna za obje strane. U budućnosti, osim Sloge koja može računati na Meridian kao sponzora, i grad Doboj može da računa na podršku Meridiana kao društveno odgovorne kompanije – rekao je Milisavljević.

Dodao je da Meridian, kao strateški partner, snažno stoji iza FK Sloga, što potvrđuje višegodišnji ugovor.

Miroslav Kršić, predsjednik FK Sloga Meridian, istakao je nakon potpisivanja ugovora da je klub zajedno sa Meridianom kročio u Premijer ligu, zajedno su postigli sjajne rezulatate i radovali se svim uspjesima.

– Produžili smo uspješnu saradnju i sada već osjećamo da je Meridian naš strateški partner. Drago nam je što nas je ova kompanija prepoznala kao klub koji na najbolji način prezentuje sebe, ali i njih – izjavio je Kršić uz želju da i tri naredne godine igraju u Premijer ligi BiH.

Pod imenom Sloga Meridian klub se etablirao kao stabilan prvoligaš, koji je bio na korak od plasmana u Evropu. Da Dobojlije imaju ozbiljne ambicije, pokazuje i rekonstrukcija fudbalskog terena, upravne zgrade kluba i tribina.