Najbolji fudbaler elite Srpske u protekloj sezoni Dejan Bosančić i prvi snajperista Prve lige Republike Srpske Bojan Marković, sjajni tandem prvoligaša s “Predgrađa” Željezničar Sport team, nalazi se i zvanično na meti “starijeg brata” iz Platonove ulice!

Ovu informciju potvrdio nam je i trener banjalučkog premijerligaša Branislav Krunić.

-Da, tačno je da smo zainteresovani za ovaj dvojac, i poslaćemo i zvanično na adresu Željezničar ST da želimo razgovarati na tu temu, želeći dobru saradnju sa svima, a pogotovo sa ekipama iz našeg grada. Kao što znate radi se o tandemu koji od “malih nogu” igra zajedno, a već su 4-5 sezona nosioci igre Želje i u seniorskoj konkurenciji, a obojici je tek po 20 godina, i pred njima je zaista blistava karijera. Takvi tipovi igrača potrebni su Borcu, pogotovo u nekoj perspektivi, kada budemo ostvarivali dugoročne planove, sigurno da bi u takvim razmišljanjima bilo mjesta za Bojana i Dejana – poručio je Krunić.

Treba podsjetiti da je Krunić bio trener, ali i saigrač obojice na “Predgrađu” i sigurno da je to prednost u ovom slučaju, ali ipak zadnja riječ o eventualnim transferima doći će sa Željezničke stanice…..