Saša Marjanović potpisao je novi Ugovor u hrvatskom prvoligašu Gorici!

Nakon što je zimus stigao u redove Intera iz Zaprešića iz banjalučkog prvoligaša Željezničar Sport team, Marjanović je imao dogovor da ostane do kraja sezone. Svoju šansu je objeručke prihvatio, bio nezamjenljiv u posljednjem bedemu zaprešićkog ligaša koji je uspio u zanimljivoj završnici obezbjediti opstanak, i kao nagrada je stigao novi, ovaj put četvergodišnji Ugovor! Ali stepenicu više, u Prvoj Hrvatskoj ligi i to u Gorici.

– Drago mi je što sam postao član jednog od najvećih hrvatskih klubova. Čak sam i iznenađen koliko sam brzo došao do ovako ozbiljne razine fudbala. Nadam se da ću se dobro uklopiti u ekipu, daću svoj maksimum da pomognem u ostvarivanju što boljih rezultata – kazao je Marjanović i dodao:

– Znam da me čekaju ozbiljni treninzi, ozbiljne utakmice, jer došao sam na vrhunski nivo fudbala, svjestan sam da ću morati naporno raditi svaki dan da bih se dokazao i nametnuo u ovoj konkurenciji. Gledao sam dosta utakmica prošle sezone, praktički sve igrače znam, znam koliko su dobri i kvalitetni – poručio je Saša Marjanović na predstavljanju.

Poker asova sa “Predgrađa”!

Dobre partije Marjanovića su promovisale i u mladog reprezentativca BiH, bio je na posljednjem okupljanju selektora Slobodana Starčevića.