“Manijaci” opet u glavnoj ulozi!

Postavlja se pitanje kome više ta zloglasna navijačka grupa treba, jer poslije njih ostaje samo pustoš, bilo na “Grbavici”, o utakmicama na strani da ne pričamo….

Naime, MUP Srpske je u Doboju oduzeo 49 drvenih palica od navijača sarajevskog Željezničara koji su bili namijenjeni za fizički obračun sa navijačima Sloge, a koji je prethodno bio dogovoren putem društvenih mreža, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj!

Policijski službenici došli su do saznanja da su navijači Željezničara planirali nerede i ulazak na teren kako bi prekinuli utakmicu, te je zbog toga prije završetka utakmice izvršen pokret navedenih navijača, koji su uz pratnju policijskih službenika napustili područje grada Doboja.

Dobojska policija je od navijača Željezničara oduzela i po jednu metalnu teleskopsku palicu, crnu „fantomku“, baklju i vrećicu sa spidom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv jednog navijača biće pokrenut prekršajni postupak u skladu sa Zakonima Republike Srpske o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, oružju i municiji i proizvodnji i prometu opojnih droga.

Policijski službenici iz Doboja u saradnji sa Jedinicom žandarmerije Uprave policije na stadionu „Luke“ uspješno su obezbijedili odigravanje fudbalske utakmice Premijer lige BiH gdje je bilo prisutno oko 1.500 gledalaca, a u kojem su izabranici Vlade Jagodića do nogu potukli rivala iz Sarajeva (3:0). “Manijaci” su na terenu postrojavali igrače želje, ali n teritoriji Republike Srpske manji su od bubice, i tako će uvijek biti…..