Novi trijumf Gorice, ovaj put nad Lijevčem (2:1) u 21. kolu regionalnog Zapada, ali dosta teže nego što su očekivali brojni ljubitelji fudbala u Šipovu! Ponovo je ključan bio Stanko Malinović, alfa i omega Šipovljana, ovaj put je asistirao, i pogodio kazneni udarac u prelomnim trenucima meča.

Gosti iz Nove Topole poveli su u 20. minutu a strijelac je bio Dražen Kočić u 20. minutu iz kaznenog udarca. Moglo je Lijevče možda do odmora poduplati predost, i doći na korak do osvajanja bodova, ali svoje šanse nisu iskoristili, a u nastavku je proradio Stanko.

Prvo je napravio dar mar po desnoj strani, centrirao, pronašao Ružičića kojem nije bilo teško da u 55. minutu donese izjednačenje, a onda i da preuzme odgovornost da u 88. minutu izvede novi kazneni udarac, ovaj put za domaćina, i topovskim udarcem Gorici donese nova tri boda koja regipnalca iz Šipova stavlja na visoku treću poziciju sa 35 bodova, dok je Lijevče u veoma opasnoj zoni, imaju 15 bodova, koliko i pretposlednji BSK, i sigurno da ih čeka žestoka bitka da zadrže status u kojem već godinama igraju…..

GORICA – LIJEVČE 2:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Kočić (20, penal), 1:1 Ružičić (55), 2:1 Malinović (88, penal). Stadion: FK Gorica. Gledalaca: 250. Sudija: Bojan Aničić (Laktaši). Pomoćnici: Slaviša Jovanić (Prnjavor) i Veljko Makitan (Gradiška). Delegat: Jovica Kojić (Banjaluka). Žuti kartoni: Tomić, Ilić, Vujčić, Perić (Lijevče). 

Gorica: Ilić, Ivić, Ćurko, Mitrić, Kljajić, Kajiš, Gajanović, Mešić (od 76. Erceg), Malinović, Ružičić (od 85. Trivunović), Relja (od 45. Marić)

Lijevče: Kljajić, Zekonja, Lekić, Perić, Ilić, Knežević, Vujčić (od 82. Despotović), Kočić (od 76. Milutin), Đuranović, Tomić, Daljević.