Uprava FK “Sloboda Nova Banka” preuzima niz Aktivnosti, kako bi sportski kompleks na “Lukama 1”, u što boljem izdanju dočekao nedjeljni meč sa ekipom Krupe. Želja svih u Mrkonjić Gradu, je da svoje velike sportske prijatelje dočekaju što ljepše i u novom sjaju stadiona “Luke 1”! Pored uredjenja terena, koji je u sjajnom stanju, u toku su radovi na uredjenju tribina, čiji je kapacitet 2.000 sjedećih mjesta. Naime, radnici Komunalnog preduzeća “Park” uz pomoć cisterne i vatrogasnih crijeva prali su stolice i prostor tribina. Tako da su tribine na “Lukama 1” zasijale u novom sjaju! Paralelno radnici Kompanije “Mig elektro” radili su na piostavljanju reflektora, koji ce osvetliti ulaz na stadion i prostor ispred svlačionica. Za osvjetljenjem toga prostora se ukazala potreba, jer se utakmice uglavnom završavaju u večernjim časovima.Pa je potreba da je prostor osvjetljen za utakmice, ali i treninge ekipe.

Predsjednik Skupstine Dragan Plejić i uprava kluba zahvalni su čelnim ljudima “Parka” i “Mig elektra” na svestranoj pomoci.

– U ime Skupstine i uprave kluba iskazujem veliku zahvalnost našim ljudima i preduzećima koja nam pomažu. Posla je mnogo, ali radilo se udarnički i tribine stadionu dobile su novi sjaj- kaze Plejic.

U pripremi je jos jedno košenje trave i valjanje terena valjkom “Mrkonjic puteva”! A na fudbalerima Slobode Nova Banka i Krupe je da na zelenom terenu odigraju kvalitetnu utakmicu! Inače, ova sedmica u Mrkonjic Gradu je u znaku fudbala. Memorijalnog turnira u malom fudbalu u Bjelajcu i utakmice m:tel Prva liga RS Sloboda Nova Banka- Krupa. Jer, u Mrkonjic Grad se nakon tri godine ponovo vraća prvoligaški fudbal!

Tekst i foto: Slobodan Dakić