Stiže nam ljeto, a snjim se bude i strasti. Da li za sve, ili samo za odabrne, pogledajte u mjesečnom ljubavnom horoskopu. Koga će pogoditi “Amorova strela”…..

Ovan – venera 2. juna ulazi u znak Raka. Bićete okrenuti porodici i sa partnerom ćete praviti planove oko uređenja doma. Imate jaku konekciju sa partnerom i uživate u ljubavi.

Krajem mjeseca će Pluton napraviti malu pometnju, bilo bi poželjno da nemate ispade ljubomore i da dobro razmislite prije nego što nešto kažete.

Bik – u prvoj polovini juna će biti nesuglasica sa partnerom jer će vam se pogledi i stavovi razlikovati. Vi ćete želiti pošto poto da ubjedite partnera u vaše mišljenje. To može dovesti do ozbiljnih svađa. Ostatak mjeseca će biti mirniji ali ćete vi i dalje osjećati napetu energiju. Samo odbrojite do 10!

Blizanci – Cijeli mjesec će obilježiti izvanredno razumijevanje sa partnerom. Svaki vaš kontak bio ljubavni ili komunikacioni će biti kao ples po oblacima. Lijepa energija, razumijevanje i ljubav vam boje mjesec jun. Samo se opustite i uživajte.

Rak – početak mjeseca će biti u znaku ljubavi i podrške. Na taj način ćete partneru dati vjetar u leđa i dolazi do ozbiljnih uvećanja prihoda. Imate zajednički cilj oko ulaganja novca. Sredina mjeseca i kraj će donijeti male čarke ali vi ćete to mudro uspjeti da preokrenete u vašu korist.

Lav – mjesec će biti obojen izlascima i druženju sa zajedničkim prijateljima. Uživaćete u divnoj atmosferi. Partner želi promjenu koju ćete vi u početku podržati ali kako vrijeme bude odmicalo vi ćete početi da mijenjate mišljenje o tome i tada dolazi do svađe.

Djevica – imaćete prijatne i intimne romantične trenutke. Partnera ćete obasipati nježnošću kao i on vas. Imaćete utisak kao da ste na samom početku odnosa ili kao da ste se ponovo zaljubili onako vatreno, mladalački.

Vaga – u junu ćete biti rastrzani između posla i porodičnih obaveza. Partner će se osjećati zapostavljenim i tada će doći do sitnih svađa. Ne brinite, već od sredine mjeseca stavri se popravljaju i imate odličnu komunikaciju sa partnerom.

Škorpija – jun unosi radost u vašu vezu. Lijepa i protočna komunikacija i organizacija mini odmora je nešto što će vam unijeti dodatnu radost u vezu. Imaćete dosta izlazaka i lijepog i intimnog vremena sa partnerom.

Strijelac – jako je bitno da ne donosite odluke u sekundi. Pomračenje Sunca se dešava u vašem polju ljubavi i može doći do tajni ili da neke tajne isplivaju na površinu. Imaćete zahlađenje u odnosu i tada možete da imate ishitrene reakcije koje mogu da dovedu u pitanje opstanak vaše veze.

Jarac – zbog opozicije Marsa i Plutona biće razilaženja u planovima i morate da postignete kompromis. Ako to uradite početkom mjeseca u drugoj polovini dolazi nagrada! Lijepa komunikacija, druženje sa prijateljima i strast se vraća na velika vrata. Sve je do vas!

Vodolija – Pomračenje Sunca će dovesti do problema u sagledavanju partnerovih potreba. Morate da se potrudite da ne padate pod uticaj pomračenja već da se usresredite i da jasno sagledate situaciju. Jedino tako ćete pružiti partneru podršku a on će zauzvrat da vam priredi divne ljubavne trenutke. Retrogradni Merkur će dovesti do razrješenja nekih nejasnoća iz prošlosti.

Ribe – Zbog neptuna nećete jasno moći da razumijete partnera kao ni ona vas i to dovodi do svađe. Merkur će 22. juna krenuti direktno i tada se komunikacija popravlja. Unosi vam lijepe momente u dom i porodicu. Neke stvari iz prošlosti će se rješiti na lijep i lagan način.