Fudbaleri Borca pobjednici su Opštinskog kupa Kozarske Dubice za sezonu 2021! Oni su u finalu savladali Ravan iz Međeđe (3:0) i na taj način zaokružili sezonu trofejom, a prioritetni cilj je ispunjen, opstanak u društvu prvoligaša, šampionat je završen na 10. poziciji.

U finalu na “Đolovima” bilo je jasni od samog starta da je prvoligaš u velikoj prednosti, a to su izabranici Zorana Bujića i na terenu pokazali. Golovima Nikole Krnete u 18. minutu, te još dva rezerviste Topića u nastavku utakmice, otpor bivšeg drugoligaša je slomljen i na kraju zajednička fotografija i spuštenaa zavjesa na uspješnu sezonu.

BORAC (KD) – RAVAN 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 O. Krneta (35), 2:0 Topić (64), 3:0 Topić (79). Stadion: “Đolovi”. Gledalaca: 200. Sudija: Blaženko Torbica (Prijedor). Pomoćnici: Željko Čelica (Kozarska Dubica) i Mladen Stupar (Prijedor). Delegat: Borislav Grahovac (Kozarska Dubica).

Borac (KD): Orlando, Mršić, M. Kovačević, Lončar (od 46. Mi. Kovačević), Rudan, O. Krneta (od 80. Gligić), Burazor (od 53. Topić), Kremenović, Pekić (od 80. Radmanović), N. Krneta (od 80. Petraković), Rašević.

Ravan: Misimović, Škarić, Šarac, Vrban, Mihaljević, Ljubljankić (od 46. Koruga), Blagojević (od 53. Janković), Drvenica (od 56. Milanović), Jerić, Gačić (od 46. Tešić), Gorinjac.