Fudbaleri Leotara počeli su sa pripreme za proljećni dio prvensta u M:tel Premijer ligi BiH!

Novi stručni štab je na stadionu u Policama obavio prozivku, a prvi trening je odrađen danas popodne u Gradu sunca, gdje će biti obavljene kompletne pripreme.

Ispred rukovodstva, fudbalerima su se obratili predsjednik UO Gordan Mišeljić i sportski direktor Željko Radović, koji su igračima predstavili novi stručni štab, ali i podijelili očekivanja od stručnog štaba i igračkog kadra u narednom periodu, a to je opstanak u najvišem rangu.

-Postoji jasan cilj, a to je opstanak u M:tel Premijer ligi BiH. Mi smo tu da budemo vaš servis, a sve ostalo će najviše od vas zavisiti. Mi ćemo se potruditi kao što je i bio slučaj u prvom dijelu prvenstva da sve obaveze izmirujemo na vrijeme, obezbijedićemo sve uslove za kvalitetne pripreme i sve ostalo što od nas budete tražili. Želimo Vam puno uspjeha i da svi zajedno damo svoj maksimum da postignemo ciljeve koje smo postavili na početku sezone – naglasio je Radović.


Novi trener Leotara Miodrag Bodiroga je igračima iznio plan priprema:

– Imamo sve uslove da kompletne pripreme obavimo u Trebinju. U početku ćemo raditi u dva termina, a već smo zakazali i neke prijateljske utakmice protiv Budućnosti iz Podgorice, Bokelja, Tomislava i generalnu probu protiv Zrinjskog na Policama, sedam dana pred početak prvenstva. Odredili smo grupu igrača na koju računamo u nastavku prvenstva, a očekujem da nam se uskoro priključe i pojačanja. Takođe, nekoliko igrača će doći na probu, te ćemo se o njihovim kvalitetima naknadno izjasniti. Sve u svemu, potrebna su nam pojačanja u svim linijama u ekipi i po tom pitanju su već obavljeni neki razgovori i očekujemo uskoro nova lica na treninzima – poručio je Bodiroga.