Fudbaleri Laktaša ovjerili su i petu uzastopnu pobjedu, savladavši u komšijskom derbiju Kozaru (2:0), i tako su se učvrstili u samom vrhu fudbala Srpske.

Četa Miljana Bajića tokom svih 90 minuta bila je bolji rival od Kozare, i samo nespetnost pred golom Modića, spriječila je indisponirane goste da Laktaše napuste s tucetom golova u mreži.

Ambijent ponovo fudbalski, na tribinama Gradskog stadiona preko 1.000 gledalaca, među njima i mnoga poznata lica, koja su prepoznala priču koju pripovjeda ovaj kolektiv. Na tribinama ponovo i gradonačelnik Miroslav Bojić, koji i u predizbornoj kampanji, zajedno sa svojim saradnicima (Igor Radeljić i Miloš Brkić), nađe vremena da bude uz svoj klub, koji polako ali sigurno gazi ka fudbalskim visinama.

Gledajući roster Laktaša, jasno je da ova ekipa je još uvijek daleko od limita, i da su sposobni da se nadigravaju sa svima, a kud ćete bolje prilike, nego već ovog vikenda kada putuju u Krupu na Vrbas, na noge najboljoj ekipi u šampionatu!

Trebao bi to biti uistinu fudbalski spektakl, koji će privući veliki broj ljubitelja fudbala iz ove regije, i bez obzira na izbore, ponuditi ono najbolje čime raspolaže naš fudbal. Sastaće se dvije ekipe koje prije svega igraju napadački fudbal, igraju za gol više!

Laktaši mogu mirno na megdan, jer nemaju nikakvo breme na leđima, izuzev motiva da “zagorčaju” život još jednom favoritu. I zato sve miriše na spektakl….