Došao je i taj trenutak!

Fudbalski klub Laktaši u nedjelju u 15.00 časova svečano će otvoriti novi teren sa vještačkom travom, koji je izgrađen zajedničkim snagama te lokalne zajednice i FSRS u sklopu izgradnje devet terena širom Republike Srpske.

Tako će ovaj klub stati u red kolektiva ne samo u Srpskoj, nego i u BiH, pa i u regionu koji će imati fantastične uslove za rad, kako seniorskog tima, tako i omladinskih selekcija, koji su zalog za neka buduća ljepša vremena.

Novi stadion nalazi se tik uz glavni teren, što je velika prednost, a u narednom periodu prebaciće se reflektori sa glavnog terena, pa će rad na novom vještaku moći biti i do kasnih noćnih sati, a u dogledno vrijeme treba očekivati i reflektore na glavnom terenu, koji će ispunjavati sve uslove za odigravanje mečeva po najvišim standardima.

U Laktašima u nedjelju oečkuje se veliki broj gostiju iz svijeta fudbala, biće tu i predsjednik FSRS Vico Zeljković, gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić, kao i brojni ljubitelji sporta i najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Uz svečano otvaranje terena, svi prisutni družiće se na koktelu, roštilju, nagradnim igrama koje će organizovati klub, koji bi baš tog dana mogao preuzeti i lidersku poziciju u šampionatu Srpske. Po prvi put nakon više od 15 godina…….

Inače, već jedan teren od devet planiranih pod pokroviteljstvom FSRS otvoren je u Banjaluci, pomoćni teren Graskog stadiona, sada slijede Laktaši, a u izgradnji su tereni u Doboju, Zvorniku, Palama, Nevesinju, Trebinju, Foči i Omarskoj.