Da se ispravan i pošten rad isplate, najbolja potvrda stiže iz redova prvoligaša Laktaša!

U izboru najboljih pojedinaca Republike Srpske, vrlo visoko našla su se ponovo dva imena. Miljan Bajić proglašen je za najboljeg trenera u protekloj godini, a Igor Radeljić, direktor kluba, bio je u izboru za najboljeg sportskog radnika. Provejava mišljenje da je i Radeljić zaslužio laureat ispred Nedeljka Ćorića, ali u stručnom žiriju vodili su se mišlju da bi možda bilo previše da su dvije vrijedne nagrade otišle na jednu adresu.

-Naravno da sam presrećan. Još draže mi je što mi je priznanje došlo iz ruke mog bivšeg saigrača Vinka Marinovića, koji danas radi fantastičan posao u Borcu. Međutim, znate kako je to kod nas trenera, zasluge i priznanja ostaju vrlo brzo iza nas, okrećemo se novim obavezama. Slijedi nam veoma bitna utakmica sa Famosom, i ova nagrada dobiće pravi pečat samo ako dođemo do tri boda – istakao je Miljan Bajić, koji je prigrlio priznanje koje nosi ime po Iliji Miljušu.

Radeljić s druge strane naglašava da je priznanje njemu, priznanje i svima u klubu.

-Naravno da bez tima ljudi ne bi bilo ovoga svega. Ja sam možda samo ta spona, koja završava sve dogovoreno, ali bez Upravnog odbora koji sjajno funkcioniše ovo bi bilo nezamislivo. Nastavili smo kontinuitet, radimo gradimo, hoćemo i rezultate, nije to sve lako uklopiti u jednu uspješnu cjelinu, ali trudimo se da budemo maksimalno uz klub i da sve obaveze ispoštujemo. Mislim da je ova priča tek na pola puta, a ova druga polovina trebala bi biti možda i najuspješnije razdobolje našeg kluba. Dakle, nastavljamo u istom ritmu, okrećemo se novim obavezama. Želimo kiks protiv BSK-a što prije zaboraviti i vratiti se tamo gdje smo najčešće bili, na put pobjeda – poručio je Radeljić.