Rekreativo je nastavio da “melje” u bundesligi, a posljednja žrtva je bila Piskavica, koja se iz Česme vratila sa sedam lopti u mreži (7:0).

Utakmicu je ipak obilježio četvrti minut, kada je simbolično u tom trenutku, Srđan Kuzmić okačio kopačke o klin. Dugogodišnja četvorka Rekreativa poletio je “Gromadi” u zagrljaj, u neke nove pobjede, neke nove priče, ali ljubav prema Rekreativu trajaće zauvijek…..

-Nikada neću zaboraviti ovu utakmicu i ovaj dan. Klub, saigrači i navijači su se potrudili da moja posljednja utakmica bude posebna i zbog toga ću im biti vječno zahvalan. Odigrao sam posljednji meč za Rekreativo, ali hoće da kažem da ću uvijek biti uz ovaj klub, kao i do sada. Bila mi je čast i zadovoljstvo sve ove godine igrati za klub iz mog naselja. Ovdje sam upoznao mnogo dobih ljudi, odigrao dosta utakmica i stekao prijatelje. Još jednom želim da se zahvalim svima na divnom ispraćaju. Sada se selim na tribine da budem jedan od najvjernijih navijača u borbi za treću ligu – poručio je Kuzmić.

Pred vama su i najzanimljiviji detalji sa ovog meča…..