Krupa se baš zainatila da godinu završi bez poraza!

U prijateljskom meču odigranom u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Saroj Pazovi, jesenji šampion Srpske oborio je na pleća superligaša Srbije Čukarički (2:0). I ne samo oborio, već veći dio utakmice bio potpuno ravnopravan rival, a skromno možemo da kažemo i u pojedim dijelovima meča konkretniji, opsniji, zašto i ne priznati, bolji!

U prvom poluvremenu igralo se oprezno. Dvije prilike propustila je Krupa, i to preko Lukića i odličnog Golubovića. U prvom slučaju dobro je intervenisao Belić, dok je u drugoj situaciji sreća bila saveznik gostiju, jer je lopta prošla nekolik ocentimetara pored desne stative u situaciji kada su već svi vidjeli loptu u mreži.

U nastavku se otvorilo na obje strane…

Krupa je zaprijetila preko Miketeka koji je topovski izveo slobodan udarac, Belić krajnjim naporom odbranio, a odbijenu loptu sa pet metara preko gola šalje Palić. Probao je i Mandić, ali golman Čukaričkog bio je na visini zadatka. Imao je i sastav iz Beograda svoje prilike, pogodili su stativu preko Minka, a u 73. minutu penal je promašio Luka Luković.

I onda dvije akcije ko iz udžebnika, gotovo identične kod oba gola, lopta od noge do noge, i egzekucija Bilala i Filipovića za pobjedu Krupe.

Sastav iz kanjona “Tijesno” na pripremama u Staroj Pazovi ostaje do četvrtka, kada će odigrati i drugu kontrolnu utakmicu, a rival je Železnik iz Pančeva.

ČUKARIČKI – KRUPA 0:2 (0:0)

Strijelci: 0:1 Bilal (75), 0:2 Filipović (89). Stadion: SC FS Srbija u Staroj Pazovi. Gledalaca: 150. Sudija: Đorđe Maksimović (Inđija). Pomoćnici: Milan Šutulović i Petar Radić (oba iz Novog Sada). 

Čukarički: Belić, Šošević, Puškarić, Kamenović, Bogosavac, Đokić, Aleksić, Luković, Vidosavljević, Mićin, Mink. Još su igrali: Milović, Stevanović, Šarić, Ovusu, Nikčević.

Krupa: Kolak, S. Nikolić, Makitan, Maksimović, Filipović, Palić, Miketek, Dujaković, Golubović, Mandić, Lukić. Još su igrali: Bajić, Puzigaća, Dekić, Vidović, Bilal, Novaković, M. Modić.