Pomalo nestvarno djeluje podatak da je Krupa u novom takmičarskom ciklusu, od ljeta, do sada, dakle kraja prvog dijela sezone, završila bez poraza! Odigravši 28 utakmica, i niti jednom nije teren napustila pognute glave.

Šlag na tortu došao je u Staroj Pazovi, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije gdje su odrađene mini-pripreme, i odigrane dvije kontrolne utakmice, prva sa Čukaričkim (2:0), a za kraj i sa Železnikom iz Pančeva (3:1).

Trener Zoran Džimi Marić za razliku od duela sa superligašom ovaj put izveo je kombinovan sastav. Igrali su Bajić, Puzigaća, Dekić, Lalić, Maksimović, Miketek, A. Modić, Bilal, M. Modić, Lukić i L. Nikolić. Sa klupe su ušli Palić, Golubović, Raković, Hodžić, Novaković, Bokić i Vidović. 

Krupa je po prohladnom i vjetrovitom vremenu dominirala tokom svih 90 minuta, ali ipak sastav iz Pančev, inače lider Srpske (Treće) lige Srbije poveo je poslije greške u zadnojoj liniji Krupe.

Međutim, do poluvremena Jovo Lukić poravnava, a do odmora tim iz kanjona “Tijesno” propušta još pet-šest izrazitih prilika. U nastavku ista meta isto odstojanje, a još jednom mrežu pančevaca pogađa Jovo Lukić, te Andrej Modić za konačnih 3:1.

Ovim trijumfom Krupa je završila takmičarski dio sezone, vratila se kući iz Stare Pazove, a sa treninzima se nastavlja do 7. decembra, kada će uslijediti pauza.