Fudbaleri Krupe savladali su Brodarac sa 1:0 u svom prvom pripremnom meču na Zlatiboru.

Izabranici trenera Zorana Džimija Marića bili su bolji rival tokom čitavog meča, stvorili veliki broj prilika, ali je samo jedna lopta završila iza leđa golmana Brodaraca.

Već na početku utakmice ekipi Krupe ponisten je jedan pogodak zbog ofsajd pozicije u kojoj se nasao Aćimović. U nastavku prvog poluvremena izgledne šanse su redom imali Nikolić, Aćimović, Maksimović, ali se na odmor otišlo bez pogodaka.

Od samog starta u drugom poluvremnu igrači Krupe preuzimaju inicijativu i to krunišu pogodkom u 50. minutu, a strijelac je Blažević. U narednih nekoliko minuta dve izgledne šanse za igrače Krupe, ali neprecizni su bili Modić i Glišić. Igrao se 85. minut kada Blažević izlazi sam na golmana, ali promašuje i rezultat ostaje 1:0.

Trener Marić je a teren poslao sledeći sastav: Kolak, S. Nikolić, Karišik, Maksimović, Raković. Dujaković, Redžić, L. Nikolić, Hadžić, Glišić, Aćimović.

U nastavku su istrčali: Abdulahović, Vidović, Makitan, Maksimović, Puzigaća, Palić, Krmar, Modić, Mandić, Glišić, Blažević.

Trener Zoran Džimi Marić bio je zadovoljan provjerom.

-Igrali smo protiv mlade ekipe. Teren je bio nešto sporiji, što nama ne odgovora, ali dobro. Nisam zadovoljan realizacijom, i taj segment me jako brine, jer stvaramo veliki broj prilika, a malo ih pogađamo. Dobro je što je odbrana opet bila na visini zadatka – naglasio je Marić.

U srijedu rival Krupi biće Borac Čačak, ali i to treba uzeti sa rezervom, jer epidemija virusa korone uzima maha, pa je današnji duel sa Napretkom iz Kruševca odgođen, jer “čarapani” nisu ni doputovali na Zlatibor. srijeda borac čočak. napredak.