Krunićev ubica bio zaustavljen u Derventi!


Benedi Đukanović za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potjernicu, kao jednim od osumnjičenih za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i člana njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića, samo nekoliko časova od tog čina bukvalno je bio u rukama policije, ali nije uhapšen jer u tim trenucima za njim nije bila raspisana potjernica niti je bio doveden u vezu sa trostrukim ubistvom u Glamočanima kod Banjaluke.

Đukanović je, kako je u utorak uveče na svom portalu objavio lokalni “Derventski list”, zaustavljen u noći između ponedeljka i utorka u redovnoj saobraćajnoj kontroli u naselju Lug u Derventi. Podsjetimo, u krvavoj noći u Glamočanima iz sačekuše pucnji su na Krunića i njegove pratioce odjeknuli u ponedeljak oko 22,40.
Benedi Đukanović je u vrijeme policijske kontrole bio za volanom “golfa 7” bijele boje, a zaustavljen je nešto iz dva časa iza ponoći, u utorak.
– On je podvrgnut redovnoj saobraćajnoj kontroli i pušten je, jer u tom trenutku nije postojala sumnja da je učestvovao u ubistvu Krunića – potvrđeno je “Derventskom listu”, kako je navedeno, iz dobro obavještenih policijskih krugova.
Saobraćajci Policijske stanice Derventa su prilikom kontrole legitimisali, odnosno zabilježili i ime Benedija Đukanovića, a sutradan, po objelodanjivanju potjernice, alarmirali nadležne. Zasad je nepoznato u kom pravcu u bijelom golfu “sedmici” je Đukanović nestao.

MUP Republike Srpske je protiv njega raspisao potjernicu kao direktnog izvršioca teških ubistva Krunića i Pavlovića, i krivičnog djela ubistva u pokušaju teško ranjenog Krunićevog pratioca Gorana Ilića u Glamočanima, gdje je ubijen i napadač Željko Kovačević, iz Banjaluke.

KO JE BJEGUNAC BENEDI ĐUKANOVIĆ?

Bjegunac u bijelom “golfu 7” Benedi Đukanović je hapšen zbog razbojništva, a u Beogradu je osuđen na šest godina zatvora zbog učešća u pokušaju ubistva Nebojše Stojkovića Stojketa, navodnog vođe “rakovačkog klana”, 19. avgusta 2008. godine, kada je pod njegov automobil podmetnut eksploziv.
MUP RS poziva sve građane da obavijeste policiju ukoliko primjete lice sa fotografije koju su objavili, a riječ je o osumnjičenom Benediju Đukanoviću.
“Večernje novosti”

Next post PROLETER PRED KOLAPSOM, UPITNA SEZONA DO KRAJA!

Previous post "BORIK" se zahvalio sportskim ambasadorima Banjaluke!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: