Branislav Krunić ponovo pleše “Predgrađem”! Iako u 40. godini života, maestralni fudbaler ljetos je morao napusiti Željezničar Sport team, jer je postao prvi trener premijerligaša iz Krupe. Međutim, ljubav nije baš dugo trajala, i na kraju Kruna se vratio u Želju, da pomogne vrtiću. I već u prvom meču u novoj sezoni pokazao je majstorstvo, jer je u igru ušao u 65. minutu, kod rezultata 1:1, da bi na kraju Željo slavio protiv Tekstilca sa 4:1. Nekoliko poteza bilo je za udžbenike…..

-Ja nisam praktički ni odlazio sa “Predgrađa”. Tu sam već pet godina, ovo j moj drugi dom! Vjerujem da možemo u Ligu za prvaka, da ova djeca pokažu tek tada šta znaju, jer teško je igrati sa 16, 17, 18, 19….godina kada ti je svki meč biti ili ne biti. Međutim, momci se odlično nose sa time, što i tabela pokazuje – kaže Krunić, kojem će sigurno sada biti lakše, jer do ljetos je igrao, ali i bio trener:

– Da, tu je Zoran Ćurguz, barem sa te strane neću imati pritiska. Međutim, sigurno ću uzeti neku od generacija koje stasavaju, posvetio sam se ovom poslu, i želim da napredujem. Fudbal ću igrti dok osjećam da mogu. Za sada nemam problema, osjećam se komotno na zelenom terenu, a dok je tako, tu sam da pomognem –poručio je Krunić.