Mladen Krstajić nov je trener ponosa Izraela, Makbija iz Tel Aviva! Nakon klupe reprezentacije Srbije i TSC-a iz Bačke Palanke, Krstajić je sasvim sigurno za sada prihvatio najveći izazov u karijeri.

– Mladen posjeduje kvalitete koje cijenimo u Makabiju; radna etika, profesionalizam i ambicija za pobedu. Ove karakterne osobine dovele su Mladena do najvišeg nivoa u Evropi i koristiće Klubu u ostvarivanju naših ciljeva. Svi srdačno pozdravljamo Mladena i njegove pomoćnike uz našu jedinstvenu podršku – istakao je Vlasnik Makabija Mič Goldhar.

Krstajić je bio i te kako zadovoljan što će preuzeti najtrofejniji klub Izraela.

Želio bih da se zahvalim Miču što mi je povjerio odgovornost da treniram Makabi iz Tel Aviva. Ponizan sam što sam se pridružio najuspešnijem klubu u Izraelu, klubu sa bogatom istorijom i tradicijom. Kao što sam se trudio tokom svog života, radiću vrijedno da pomognem klubu da ostvari uspjeh. Radujem se što ću odmah početi sa radom jer ima mnogo posla – istakao je Krstajić.

Njemu će se pridružiti i njegovi pomoćnici Vladimir Radenković, Stefan Janković i profesor dr Marko Stojanović, koji će u Izrael stići uz obavljene sve potrebne formalnosti.