Dejan Krsmanović izabran je za predsjednika Fudbalskog kluba Drina iz Višegrada umjesto dosadašnjeg Gorana Bogdanovića.

Krsmanović je rekao da je svjestan svih poteškoća sa kojima se klub susreće, a sa kojima se kao predsjednik, zajedno sa drugim članovima Upravnog odbora i članovima Skupštine kluba mora izboriti.

– Klub trenutno nastupa u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa istok, što smatram da je ispod renomea kluba, ali što je nažalost i realnost kluba u ovom trenutku. Nadam se da ćemo stvoriti preduslove da naš klub vratimo tamo gdje mu je i mjesto, a to je Prva liga Republike Srpske. Mlađe kategorije nastupaju u nekvalitetnim područnim ligama, te ćemo učiniti sve da naša djeca igraju u kvalitetnoj ligi – naglasio je Krsmanović.

Krsmanović je poručio da će dati sve od sebe da ostvare što bolji kontakt sa Fudbalskim Savezom Republike Srpske i BiH, te Ministarstvom za omladinu porodicu i sport Republike Srpske, što je u prethodnom periodu nedostajalo.

Izbornoj skupštini Fudbalskog kluba Drina prisustvovao je i načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević koji je rekao da je ovo klub sa najdužom tradicijom, što mu garantuje budućnost uz podršku opštine Višegrad.

Fudbalski klub Drina osnovan je 1924. godine.