Jesenji šampion Srpske, sastav Krupe upalio je motore!

Treneru Vladimiru Iliću na prozivci se odazvalo 22 imena, među kojima su i tri pojačanja. Pored ranije predstavljenih Dimitrija Tvrdišića (Drina Zvornik) i Srđana Mrzića (Sloboda MG), ekipa je jača i za napadača Ognjna Krnetu, koji u kanjon “Tijesno” stiže iz dubičkog Borca gdje je jesenas pet puta pogodio protivničku mrežu.

– Sigurno je da će biti još pojačanja, ali nismo želili gomilati igrački kadar bez neke velike potrebe. Očekujem dolazak još dva -tri kvalitetna igrača, i na ovo što imamo imaćemo dobar sastav – istakao je Vladimir Ilić.

Lidera šampionata Srpske do početka sezone očekuje sedam utakmica, kao i pripreme u Međugorju.

Radićemo tri nedjelje kod kuće, prije odlaska na dvosedmične pripreme u Međugorje koje su planirane 7. februara. Do tada trebali bi odigrati dvije utakmice, još uvijek tražimo rivala za 29. januar, znaćemo ga vrlo brzo, a 5. februara nas očekuje duel sa Laktašima. U zapadnoj Hercegovini nas čekaju četiri jake provjere, Zrinjski, Čapljina, Posušje i GOŠK. Sve su to rivali koji su objektivno jači od nas, i želimo da vidimo gdje smo u odnosu na njih u ovom trenutku. Posljednjeg vikenda februara očekuje nas i generalka u Krupi na Vrbasu kada nam stiže TOŠK iz Tešnja – raportirao je Vladimir Ilić.