Kotorvaroški fudbalski veterani i njihovi prijatelji su upriličili tradicionalno druženje sa suprugama i mališanima, koje je Deda Mraz obradovao sa paketićima.

Mališani su uz muziku i zabavne sadržaje uživali u prostorijama FK Mladost, a njima u čast je priređen i veličanstven vatromet.

Znak plemenitosti i dobrote je izmamio radost i osmijehe mališana, ali i njihovih mama, baka i djedova.

Mnogo zdravlja, veselja i dobrih prijatelja mališanima je poželio Djed Mraz, a najmlađi su uputili još po koju želju roditeljima.

– Želimo da se naši roditelji međusobno što više druže, jer će onda biti više paketića i zabavnih sadržaja za nas, što nas posebno raduje – poručili su Filip Ponorac i Lazar Kerezović.

Supruge fudbalskih veterana i njihovih prijatelja su ponosne na svoje muževe, jer nisu zaboravili da je vrijeme praznika istovremeno i vrijeme darivanja, ali i zbog činjenice da su djeca imala priliku da se međusobno još više upoznaju.

Veterani su se zahvalili parohu Mirku Bataru, koji tradicionalno pruža podršku ovom događaju nabavkom paketića.

Iz Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije su pozvali još jednom sve ljude dobre volje da 19. januara (srijeda) svojim prisustvom uveličaju Bogojavljensku litiju i podrže hrabre i odvažne mladiće, koji će plivati za Časni krst.