Po ko zna koji put sudija Stefan Maletić iz Bijeljine pravi direktnu štetu Glasincu, tvrde iz redova drugoligaša sa Sokaca!

U 59. minutu  meča na”Bari” između Glasinca 2011 i trebinjskog Leotara, pri rezultatu 0:0, za pogibeljan start nad Nemanjom Ninkovićem pomenuti sudija dodijelio je SAMO ŽUTI KARTON Begenišić Aleksandru iz Leotara, stoji između ostaloga u saopštenju kluba.

– Po svim pravilima fudbalske igre, ovo je morao biti direktan crveni karton fudbaleru Leotara, međutim Maletić je odlučio drugačije, iako se pomenuti start desio na desetak metar ispred njega. Naime, ovo nije jedina sporna situacija sa meča. Maletić je pravio ogromne greške kako na našu štetu tako i na štetu Leotara, čime je pokazao da nije dorastao sudijskom pozivu. Za približno iste startove, fudbalerima Leotara nije dodijeljivao žute kartone, dok se našim fudbalerima odmah hvatao za džep!

Uskoro objavljujemo sve kriminalne odluke ovog sudije u poslednje tri sezone, a koje su direktno bile usmjerene protiv našeg kolektiva. Više puta smo ga, na njegovu molbu, za šta posjedujemo dokaze, štitili od skidanja sa sudijske liste. Ovaj put je prevršio svaku mjeru i u Sokocu više nećemo da ga vidimo!

Da li smo objektivni ili subjektivni, pokazaće video snimci koje ćemo objaviti u narednim danima.

Fudbalskom klubu „Leotar“ iskreno čestitamo na zasluženo osvojenoj tituli jesenjeg prvaka Republike Srpske, a sudijskog komisiji i svim organima Fudbalskog saveza Republike Srpske poručujemo da Maletić Stefan na „Baru“ više nije dobrodošao – stoji između ostaloga u saopštenju